Onze burgemeester was dit weekend op vakantie, maar wij hadden een prima vervanger geregeld om rond 11.00 uur het straatteken-evenement te openen. Namelijk de burgemeester van Zoeterwoude, en oud-wethouder Fred van Trigt.

En net voor 11 uur brak ook de zon door, dus een ideale situatie om lekker te gaan krijten. Rond de Stationsweg waren enthousiaste kinderen en ouders heerlijk met elkaar in de weer. Foto’s zeggen meer dan woorden, dus we houden het verslag lekker kort ! Vermeldenswaardig was nog het plaatsen van een heus Zebra pad. Sommige automobilisten snapten deze hint, en pasten hun snelheid aan. Ook lieten oplettende bestuurders de kinderen eerst netjes oversteken voor ze hun weg vervolgden. Breed lachend achter het stuur. Je aan de 30km houden kan dus wel ! Het is een kwestie van willen.

Onze voorzitter is met een stoepkrijt-mandala pakket langsgeweest en heeft een aantal groepen kinderen verblijd met dit onverwachte cadeau.