Na 2 eerdere geslaagde edities was het op zondagmiddag 23 juni weer tijd voor de zomercarrousel. Deze keer op en rond het pleintje naast het (voorheen) café Turkenburg. Een flinke groep vertrok daar vandaan onder leiding van Jan Stijnman voor een wandeling door de Stationsweg. Bij menig huis, schuur of doorgangetje wist Jan een verhaal uit zijn mouw te schudden, soms aangevuld door één van de deelnemers. Vooral ter lering en vermaak. Tegelijk genoten anderen van een heerlijk tochtje in de boten van onze buurtschippers Hein van der Voet en Marcel de Groot. De kinderen vermaakten zich intussen met stoepkrijten en een heuse speurtocht.

Tot slot werd iedereen getrakteerd op een concert van het koor de Amstel Voices. Hits van Bon Jovi tot de Dolly Dots werden op geheel eigen wijze en met groot enthousiasme ten gehore gebracht. Zo’n 50 buurtbewoners konden er van genieten in de schaduw van de bomen en met een drankje in de hand. Een prachtig begin van de zomer in de Stationshof !