Buurtvereniging Stationshof (Stationsweg, Hofduynlaan, Klaproos en Zanderijhof) heeft op zondag 17 december een kleine Kerstmarkt gehouden. Het thema was ‘verbinden’ wat rond de Kerstdagen heel toepasselijk is. Zo werd opgeroepen om vooral kennis te maken met de nieuwste bewoners van de straten, maar vooral om een praatje te maken met iedereen die je nog niet kent. Meer dan 60 mensen waren aanwezig, van jong tot oud, en werden hartelijk verwelkomt door de Kerstman/-vrouw. Zo was de jongste bewoner van 10 weken tot een bewoonster van 91 jaar aanwezig. Rond de WensKerstboom werd genoten van Glühwein, chocolademelk en al het lekkers dat de buurtbewoners zelf hadden meegenomen. Van kransjes tot bitterballen: voor ieder wat wils. Er kon zelfgemaakt aardewerk worden gekocht en zelfgekweekte fruitbomen. Jong en oud konden zelf kaarsen maken van bijenwas, en potjes honing kopen. Het bestuur van de buurtvereniging heeft besloten om de Voedselbank Hillegom als goed doel aan te wijzen. Binnenkort wordt er een mooi bedrag beschikbaar gesteld om het goede werk van de Voedselbank Hillegom te ondersteunen.