Zondag 26 juni was er een zomercarrousel georganiseerd. Het doel was om elkaar beter te leren kennen in een ontspannen sfeer.
Op 5 plekken in de straat waren activiteiten georganiseerd door bewoners. Zo kon er een kort boottochtje gemaakt worden in de sloot, of als je wat sportiever was met een kano. Aan de ene kant van de straat konden stekjes uit de tuin meegenomen worden, en aan de andere kant werd een interessant gesprek over bijen gehouden. Voor wie creatief bezig wilde zijn was er een korte klei-boetseer cursus in het prachtige atelier op nummer 189. Rond 16.00 uur was het tijd voor een kleine bierproeverij. De lokale brouwer ‘De Hillegomsche’ had 2 prachtige bieren beschikbaar gesteld om deze te proeven. Muzikale ondersteuning was van het koor ‘Amstelvoices’, waarin ook een buurtbewoonster zingt en zij brachten met veel enthousiasme een vijftal liedjes ten gehore. Een mooie geslaagde dag waarin buurtbewoners elkaar weer konden ontmoeten in een ontspannen setting.