Wat is er leuker dan op een mooie zondag in mei je mooiste tekeningen op de stoep te maken ? En dan ook nog mooie kleuren op je gezicht te laten toveren ? De kinderen van de Hillegomse buurtvereniging Stationshof zullen zeggen: niets. Zondag 15 mei was het weer zo ver: buurtvereniging Stationshof organiseerde net als vorig jaar het straattekenfestijn. Om 11 uur nam kersverse wethouder Maarten Dijkshoorn het eerste stoepkrijtje in ontvangst. Ondertussen waren de kinderen al begonnen om hun creaties op verschillende plekken in de buurt op de stoep te krijten. Als extra attractie was het team van Schmink Geluk aanwezig en konden de kinderen zich door hen ook nog laten schminken. Na verloop van tijd liepen alle kinderen er stralend bij: trots op de tekeningen op hun gezicht en op straat. En de Stationshof stond er weer gekleurd op.