VACCINATIE, VOORJAAR, VERWACHTING, VERRASSING!

De V staat voor Victorie, want 2021 moet het jaar worden waarin we langzamerhand weer teruggaan naar een tijd van Vooruitgang. Allerlei zaken, maar vooral elkaar, weer oppakken. En in de praktijk doorgaan met al die positieve dingen die het afgelopen jaar gelukkig ook in beeld zijn geweest. Met de nadruk op “Voor elkaar en Met elkaar!”

Vrijdagmiddag 22 januari gingen Marjo en Wil namens buurtvereniging Stationshof met heerlijke appelbollen op pad om hier en daar mensen gewoon te verrassen. Tussen 4 en 5 uur ‘s middags belden zij aan en kregen te maken met blije en verbaasde gezichten. Een initiatief om te herhalen. Mede daarom een verzoek aan u allen om ons een tip te geven als u naaste buren en andere mensen die aan onze straten wonen kent, die zo’n opkikkertje/verrassing wel kunnen gebruiken. Wij hebben er in ieder geval erg van genoten!