Zondagavond 20 december: Bewoners van de Stationsweg en omgeving zitten nog aan tafel, kleine kinderen staan op het punt naar bed te gaan, andere mensen zitten naast de kerstboom met een heerlijk bakje koffie… En dan is daar opeens Jeffrey Parmentier met zijn trompet. Traditionele en vrolijke kerstklanken wisselen elkaar af. Mensen verschijnen voor de ramen, komen naar de voordeur of in de voortuin, ramen gaan open. Er wordt leuk en spontaan gereageerd door de bewoners. Het bestuur van de Buurtvereniging dacht, ondanks alle beperkingen, dat een beetje Kerstgevoel op deze avond niet zou misstaan. Jeffrey start aan het eind van de weg en speelt op zo’n tien plekken verspreid de longen uit zijn lijf. Een heel enthousiaste jonge knul die het heerlijk vindt om mensen blij te maken met zijn trompetspel. Een uur lang loopt hij over de Stationsweg om zoveel mogelijk mensen met zijn muziek te verblijden. Met alle lichtjes op de achtergrond een geslaagd gebeuren wat u kunt zien op de foto’s.

JEFFREY bedankt !!!

Wilt u Jeffrey nog steunen? Stem dan op Jeffrey voor “Persoon van 2020” van het Haarlems Dagblad. Hierbij de link: https://www.haarlemsdagblad.nl/cnt/dmf20201218_1123463?utm_source=google&utm_medium=organic