Wederom zijn de weergoden ons in de ochtend gunstig gezind. Na een geslaagde Burendag is het nu tijd voor de officiële start van de Buurtvereniging d.m.v. de onthulling van de naam. Klokslag 11.00 uur knipt burgemeester Arie van Erk een lint door aan het begin van de weg. Daarna fietst hij met enkele bestuursleden richting station, hier en daar aangemoedigd door buurtbewoners.  Aan het eind van de weg, met het station op de achtergrond, onthult de burgemeester het bord met de naam. Uit alle inzendingen is de naam STATIONSHOF gekozen. Wim Granneman, ondersteund door zijn vrouw Caroline, heeft de naam bedacht en geeft er ook een korte uitleg bij. Burgemeester Van Erk benadrukt in een woordje het belang van een buurtvereniging en de diverse mogelijkheden in samenwerking met gemeente en andere instellingen. Na afloop is er nog een gezellig samenzijn in een voortuin onder het genot van een kopje koffie/thee en iets lekkers. De werkgroep gaat de komende weken aan de slag met allerlei plannen/mogelijkheden voor de donkere wintermaanden. Suggesties hiervoor zijn altijd welkom. Want ook in tijden van Corona is het zaak om inventief toch te kijken wat mogelijk is. Het is i.i.g. de bedoeling om de komende maanden “veel licht” te laten schijnen in onze buurt

Links in de media:

https://www.hillegomonline.nl/2020/10/13/onthulling-naam-buurtvereniging-van-bewoners-stationsweg-en-omgeving/