26-09-2020

Vandaag hebben we met de burendag een mooie actieve start gemaakt met onze buurtvereniging. Tegen de verwachting in waren de weergoden ons goed gezind. We konden dan ook in een heerlijk najaarszonnetje kennismaken met een flink aantal enthousiaste buren. We hebben veel positieve reacties gekregen, dus volgend jaar gaan we dit nog eens doen ! Aan de deelnemers hartelijk dank voor jullie bijdrage aan deze geslaagde dag.

Met de werkgroep hebben we gisteren ook de naam voor onze vereniging gekozen uit ongeveer 25 inzendingen. Zoals al aangekondigd zal deze naam op 10 oktober a.s. onthuld worden, waarvoor wij een prominente Hillegommer hebben uitgenodigd. Daarbij zal ook de inzender van deze naam bekend worden gemaakt, en zoals beloofd krijgt deze een mooie bos bloemen.

Noteer alvast datum en tijd: zaterdagochtend 10 oktober om 11:00 uur.

Links naar de burendagberichten: