Het was dit jaar wat frisser dan anders, maar de burendag van buurtvereniging Stationshof werd weer goed bezocht. Er waren nog flinke regenbuien bij het opbouwen, maar toen de eerste buren rond de klok van 16:00 uur langskwamen brak het zonnetje door. Het thema dit jaar was Nederland, en waren er spelletjes klaargezet zoals blikjesgooien, zaklopen, sjoelen en koekhappen. Oud en jong maakten met veel plezier gebruik hiervan. Daarna was het tijd voor het eten, met heerlijke salades en diverse stampotten. Wederom was er weer veel werk ingestoken om voor 100 mensen een heerlijke maaltijd voor te schotelen. Wat over was ging naar een Zorgorganisatie, zodat er niet teveel eten verspild werd. Na het eten werd er nog gezamenlijk het ‘Hou van Holland’ spel gespeeld met de bekende ‘bom’ aan het einde in de finale. De spanning was van de gezichten af te lezen, en de winnaars kregen een leuke prijs uitgedeeld. Al met al een geslaagde burendag!