Kan het weer ook te mooi zijn voor een buitenactiviteit ?

Zondag 11 juni leek het daar wel op. Als we iets organiseren hopen we altijd op zonnig weer, zeker als het gaat om een Zomermuziekcarrousel. En inderdaad de zon scheen, maar dan ook met volle kracht. Voor zo’n 20 buurtbewoners mocht dat de pret niet drukken. En zeker niet voor onze buurtbewoner Yke Heeg die de sterren van de hemel zong met haar begeleider Arjen. De meeste toehoorders zochten de schaduw op van het naastgelegen appartementengebouw en konden zo toch van de muziek genieten en het hoofd koel houden.
Behalve een iets gematigder temperatuur (hetgeen wij uiteraard niet in de hand hebben) zouden we een volgende keer graag meer buurtgenoten zien die hum stem en/of instrument laten horen. Er werd al een suggestie gedaan voor een buurtkoor. Wij noteren dit alvast voor volgend jaar.
Hierbij in ieder geval nogmaals hartelijk dank aan Yke en Arjen voor hun optreden en aan iedereen die een handje heeft geholpen.