Je weet het nooit in Nederland wat betreft het weer. We zouden op zaterdag narcissen gaan koppen om er de dag erna, op zondag, slingers van te gaan rijgen. Maar op die zaterdag werkte het weer niet echt mee, zodat er besloten werd om zondagmorgen vroeg te gaan koppen. En daar lagen we dus met 6/7 man tussen de narcissenbedden op onze knietjes. Maar binnen twee uur hadden we alle bakken vol en konden de eerste enthousiaste rijgers aan de gang. Bij de Jeu de Boules was het vanaf 11.00 uur een komen en gaan van STATIONSHOF-fans. En wederom was het fantastisch weer en scheen de zon volop. De rijgers zaten lekker beschut in een hoekje en werden voorzien van koffie/thee en gebak en ook de aanwezige kinderen werden niet vergeten. Sommige mensen bleven de hele dag en er waren er zelfs die 8/9 slingers of meer tevoorschijn toverden.

Uiteindelijk lagen alle tafels vol met slingers en ook de tulpenemmers stonden er keurig bij. Wie zelf had geregen, hoefde niets te betalen en nam de slingers mee naar huis. Ook werden er heel wat slingers voor anderen geregen. Deze werden thuis bezorgd. Tenslotte waren er ook nog zo’n 12 slingers voor de units van onze Oekraïense medebewoners die in de dagen erna zouden arriveren in hun nieuwe onderkomen.

Nog wat tulpenemmers en een groot spandoek met Welkom zorgden ervoor dat het geheel er feestelijk en uitnodigend uitzag.

De laatste slingers werden hier en daar opgehangen bij bewoners die wel een extra opkikkertje konden gebruiken. Kers op de taart was Linne die de hele dag keihard heeft meegewerkt.

Bijgaand een uitgebreide foto-impressie van deze dag en ook al een vooruitblik op de pracht van tulpen in voor- en achtertuinen.

Iedereen hartelijk bedankt voor de bestellingen en de enorme inzet.