Wel een heel bijzondere Pasen zo in onze buurt. Zon, wind, hagel en sneeuw wisselen elkaar af en intussen is de straat volgehangen met narcissenslingers. De Stationshof bestaat nog geen jaar, maar nu al mogen we zeggen dat we een bloeiende buurtvereniging zijn. Als bestuur zagen we dat er door corona weer veel evenementen, zoals het jaarlijkse corso, geannuleerd zouden worden. Dus hebben we de “Bloemenkriebels” ge├»ntroduceerd, met narcissenslingers en tulpenemmers. En dat hebben we geweten. De natuur laat zich niet dwingen en dus moesten we eerder aan de slag dan gepland. Maar met een flinke groep bestuursleden en bewoners hebben we meer dan 70 meter narcissenslingers geregen ! Inmiddels hangen deze vrijwel allemaal in onze buurt en kunnen we er tussen de hagel- en sneeuwbuien door van genieten. We willen iedereen bedanken voor de enthousiaste deelname aan deze actie !