Wij hebben zelf een heel leuke, lieve hond. Kobus mag eigenlijk veel te veel en wordt door 3 volwassenen in 1 huishouden natuurlijk schromelijk verwend. Maar er is toch iets wat hij NIET mag. Poepen op de stoep, in een voortuin, in de berm of op een  stukje groen. Daar hebben wij een hekel aan en het staat nou niet bepaald fris. Zelfs voor zijn kleinste behoefte gebruiken wij een poepzakje. En niet omdat we zo braaf zijn, maar gewoon omdat het onze straat/buurt zoveel aantrekkelijker maakt. De laatste weken loopt het de spuigaten uit. Er is een duidelijke toename van hondenpoep en dat is nergens voor nodig toch? De komende week willen wij hier extra aandacht aan besteden door hier en daar wat alternatieve teksten op te hangen. En aan u zouden we willen vragen om mee te helpen door hondenbezitters zonodig attent te maken op het soms laten loslopen van hun honden en het niet opruimen van de behoefte van hun hond. SAMEN voor een schone straat en omgeving.